Loading...
Toepassing

Isoleren met

een plus

Isoleren of na isoleren met glasoplossingen wordt eenvoudig met de Mview+ producten. Het isoleren van een monumentaal pand, kantoorgebouwen vanwege nieuwe wetgeving of het creëren van een wintertuin waarbij de gevel extra wordt geïsoleerd, dit alles wordt kinderspel met de producten van Mview+.

MetaPlus achterzetramen

MetaPlus achterzetramen

De MetaPlus achterzetramen en voorzetramen isoleren het gehele raam, waardoor tochtproblemen en koudeval tot het verleden behoren. Alle MetaPlus achterzetramen worden inclusief profielen aan de binnenzijde van de woning geplaatst (daarom spreken wij liever van achterzetramen dan van voorzetramen). Zo blijft de gevel aan de buitenzijde ongewijzigd. Ook aan de binnenzijde worden de ramen zo onopvallend mogelijk gemaakt. 

Ga naar product Informatie aanvragen
M-view balkonbeglazing

M-view balkonbeglazing

M-view balkonbeglazing is een waardevolle investering, de beglazing beschermd het balkon of veranda tegen weersinvloeden waardoor het fungeert als extra isolatie van de gevel. Dit kan een verlaging van het energiegebruik tot 23% opleveren. M-view balkonbeglazing is uitermate geschikt voor nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten waarbij het vergroten van het woongenot en isolatie een rol spelen.

Ga naar product Informatie aanvragen
Gevellamellen

Gevellamellen

De Total Glas gevellamellen zijn er in verschillende varianten. Alle glaspanelen en bevestigingssystemen worden per project op maat gemaakt. Hierdoor zijn de ontwerpmogelijkheden vrijwel eindeloos. Architecturale zonwering, isolatie van de galerij en beglazing van balustrades behoren tot de mogelijkheden. Wanneer de gevellamellen worden toegepast beschermen deze de gevel voor kou, wind en neerslag wat weer een bevorderlijk effect heeft op de gevelisolatie.

Ga naar product Informatie aanvragen
Custom made glasconstructies

Custom made glasconstructies

Ultieme slimme glasoplossingen voor maximaal comfort in iedere ruimte. Of het nu gaat over een tochtsluis, prefab aanhangbalkons of een andere uitdaging qua isoleren. Wij denken graag met u mee over de energiebesparende onderwerpen voor uw project. 

Ga naar product Informatie aanvragen