Loading...
Over Mview+

Onze plus

Uw comfort

Glas is een veelzijdig en een pracht materiaal waarmee wij het liefst werken. Onze glasconstructies zijn daarom altijd zo transparant mogelijk met minimale toevoeging. Onze producten worden met een fraai en slank aluminium profiel of met rvs design beslag geassembleerd. Dit alles om de transparantie van het glas optimaal te benutten.

Mview+ is dé specialist op het gebied van slank geprofileerde glasoplossingen met als doel het comfort van het binnenklimaat te verhogen. Wij richten ons op drie belangrijkste pijlers: isolatie, geluid en licht. Isolatie staat voor het isoleren of na isoleren van gebouwen; geluid staat voor het reduceren en absorberen van geluid op de gevel of langs snelwegen en spoorwegen; en lichttoetreding staat voor de ongeïsoleerde glazen puien, deuren en wanden oplossingen voor zowel binnen als buiten toepassingen.

Alle producten van Mview+ bestaan voornamelijk uit glas en worden zo ‘puur’ mogelijk met minimale toevoegingen toegepast in de projecten. Dit alles om de transparantie van het glas optimaal te benutten. Door de producten met fraai en slanke aluminium profielen en rvs design beslag te assembleren worden alle producten een toevoeging voor een gebouw, zowel binnen als buiten. De plus van Mview+ staat hiervoor; een transparante toevoeging om de comfort te verhogen.

Focus op de plus

Vanwege veranderende marktvraag en het aanbrengen van marktfocus is Mview+ in 2020 opgericht, Mview+ is een splitsing van de zusteronderneming Metaglas. Met deze bedrijfssplitsing kunnen beide bedrijven zich gaan specialiseren in de diverse markten. Mview+ is de nieuwe specialist op het gebied van ongeïsoleerde hardglazen glasoplossingen terwijl Metaglas zich volledig gaat focussen op het produceren en ontwikkelen van slank geprofileerde geïsoleerde aluminium ramen en deuren. De jarenlange kennis, kunde en ervaringen met het maken van hardglazen producten blijft hierdoor in tact en heeft haar nieuwe vorm verkregen: de plus.

Mview+

Mview+

Ook bij Mview+ draait het om maximale transparantie bij alle producten, deze filosofie heeft Mview+ mee overgenomen en doorgetrokken naar alle producten. Alle producten van Mview+ worden voorzien van zo rank mogelijk geprofileerde aluminium profielen en met fraai design beslag geassembleerd. Benieuwd naar de hardglazen mogelijkheden voor uw project? Bekijk dan alle producten van Mview+.

Bekijk producten
Metaglas Groep

Metaglas Groep

Metaglas Groep is dé specialist op het gebied van slank geprofileerde geïsoleerde aluminium ramen en deuren. Maximale transparantie is het uitgangspunt bij alle producten of het nu gaat over een slank schuifsysteem, verticale schuiframen en vaste aluminium ramen. Doordat alle producten volledig maatwerk zijn en gefabriceerd worden in eigen fabriek kan Metaglas flexibel zijn en is iedere gewenste gevelindeling mogelijk. 

Ga naar Metaglas.nl