Loading...
Toepassing

Geluid reduceren met

een plus

Geluid reduceren of absorberen kan eenvoudig met de toevoegingen van Mview+ producten. Alle producten zijn speciaal ontwikkeld om geluid tegen te houden om een prettige binnenklimaat te garanderen.

SilentAir gevelschermen

SilentAir gevelschermen

SilentAir gevelschermen zijn speciaal ontwikkeld voor het verminderen van geluidsbelasting op de gevel bij transformatieprojecten. Door het aanbrengen van de schermen voor de te openen ramen kan er worden geventileerd, gespuid en wordt geluid gereduceerd. Dé oplossing voor projecten op zeer geluidsbelaste locaties waar extra geluidswering nodig is.

Ga naar product Informatie aanvragen
Metaplus achterzetramen

Metaplus achterzetramen

De MetaPlus glazen achterzetramen en voorzetramen zijn een kwalitatief, effectief en esthetisch alternatief wanneer het vervangen van de oude ramen of kozijnen geen optie is. De achterzetramen zorgen voor een extra spouwisolatie wat naast isoleren ook extreem goed werkt tegen het weren van geluid. Alle achterzetramen en voorzetramen van Mview+ worden op maat gemaakt waardoor wij flexibel kunnen zijn in verlagen van het aantal decibel. Ieder project vraagt tenslotte voor een andere aanpak.

Ga naar product Informatie aanvragen
M-view balkonbeglazing

M-view balkonbeglazing

Balkonbeglazing wordt veelal ingezet om een extra buitenruimte te creeeren zonder het balkon of veranda volledig af te sluiten. Echter is de M-view balkonbeglazing ook uitstekend geschikt om geluid te weren op de gevel. Het verlangen van geluidswering kan met een M-view systeem tot wel 22 dB oplopen, wat voor transformatieproject het verschil kan maken van een dove gevel of niet.

Het M-view systeem is ook verkrijgbaar op een custom made prefab balkon. Deze aanhangbalkons zijn uitsluitend geschikt voor transformatieprojecten. Hiermee wordt er eenvoudig een buitenruimte gecreëerd en wordt er extra geluid van de gevel gehaald.

Ga naar product Informatie aanvragen