Loading...
Toepassing

Plus de

lichtinval

Daglicht is onmisbaar voor de gezondheid en productiviteit van mensen. Mede hierdoor zijn alle producten van Mview+ zo minimaal mogelijk geproduceerd en proberen wij zoveel mogelijk de transparantie van het glas toe te passen.

Total Glas puien en deuren

Total Glas puien en deuren

De Total Glas glazen puien en deuren zijn dé ideale oplossing voor het creëren van een extra lichte ruimte. De minimalistische belijning van het aluminium systeem is slank vormgegeven en zorgt voor transparantie in ieder project. Of het nu gaat om transparante kantoren, luchtdichte ruimtes, een winkelpui. Voor ieder project, waar isolatie geen rol speelt, is er een passend Total Glas product.

Ga naar product Informatie aanvragen
Schuifloketten

Schuifloketten

Glazen schuifloketten zijn een veel voorkomende toepassing in kantoren of openbare ruimtes zoals balies en receptie. Naast werkplek dient deze ruimte ook optimaal benut te worden. Daarom combineren de schuifloketten van MView+ gebruikersgemak met transparantie en openheid. Klein of groot, deels standaard of volledig op maat, voor elke situatie leveren wij de juiste oplossing.

Ga naar product Informatie aanvragen
Custom made glasconstructies

Custom made glasconstructies

Creëer unieke glasconstructies, die stuk voor stuk transparant en uniek zijn. Of het nu gaat om geluidsisolerende wanden, prefab balkonbeglazing of brandwerende wanden, samen met Mview+ vinden wij de juiste oplossing voor uw project. Geen beperkingen, want vrijwel alles is mogelijk. 

Ga naar product Informatie aanvragen