Loading...
Toepassing

Uw comfort

onze plus

Alle producten van Mview+ kunnen worden geschaald in drie pijlers: geluid, licht en isolatie. Voor iedere uitdaging hebben wij een passende glasoplossing waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van de transparantie van het glas.

Geluidwering

Geluidwering

Geluid kan een grote ergernis zijn voor bewoners en omwonende, maar het kan ook een uitdaging vormen bij transformeren van kantoorpanden. Speciaal hiervoor hebben wij producten ontwikkeld die het geluid op de gevel absorberen of reduceren. De SilentAir gevelschermen zijn speciaal voor transformatieprojecten, M-view balkonbeglazing is weer ideaal voor nieuwbouw als renovatieprojecten, en MetaPlus achterzetramen zorgen voor een dubbelfunctie met isoleren zonder het gevelbeeld te veranderen. Kortom voor iedere geluidsuitdaging een plus.

Bekijk geluidsoplossingen
Isolatie

Isolatie

Of het nu gaat over het verduurzamen van een bestaande woning, het (na) isoleren van een kantoorpand of een nieuwbouwproject waarbij isolatie een grote rol speelt. Voor alle soorten projecten heeft Mview+ een passend product. De MetaPlus achterzetramen en voorzetramen zijn uitstekend voor het isoleren van een (historisch) pand zonder het gevelbeeld te veranderen. M-view balkonbeglazing zorgt voor een extra schil wat naast genot ook de gevel extra isoleert. Gevellamellen zijn niet alleen een architectonische toevoeging, maar zorgen ook voor minder koud, wind en neerslag op de gevel. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Bekijk isolatie oplossingen
Licht en glas

Licht en glas

Glazen balustrades, glazen binnenwanden, flexibel indeelbaar kantoorruimten, grote glazen entree puien, glazen loketten en hele transparante glasconstructies; het gebruik van glas is niet meer weg te denken in de hedendaagse architectuur. Speciaal voor glasconstructies waar isolatie geen rol speelt, maar juist alleen de transparantie van het glas zelf, hebben wij diverse oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glazen binnenwanden waarbij de profielen volledig zijn weggewerkt of balkonbeglazing om een aangenaam balkon te creëren. Hierbij staat één ding centraal; het maximaal gebruik maken van natuurlijk licht.

Bekijk lichtoplossingen
Maatwerk

Maatwerk

Alle producten van Mview+ worden voor ieder project op maat geproduceerd, wij werken niet met standaard maten en voorraden. Hierdoor kunnen wij flexibel zijn als het gaat om specifieke uitdagingen omtrent licht, geluid en isolatie. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en denken graag mee naar een transparante glasoplossing.

Contactgegevens