Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Je huis verduurzamen


Blog, 12 december 2022

Je huis verduurzamen met achterzetramen van Mwiewplus! Waar begin je als het gaat om het verduurzamen van je huis? Er zijn zoveel mogelijkheden dat het begrijpelijk is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het verduurzamen van je woning zorgt vaak voor een lagere energierekening, maar het vraagt ook om een investering. Lees hieronder verder over hoe achterzetramen van Mview+ jouw woonruimte kunnen verduurzamen!

Wat zijn de MetaPlus achterzetramen?

Mview+ maakt met MetaPlus achterzetramen optimale isolatie en verlaging van het energieverbruik mogelijk zonder het karakteristieke gevelbeeld te veranderen en de originele kozijnen te behouden. 

De achterzetramen worden aan de binnenzijde van het originele raam geplaatst, waardoor ze van buitenaf niet zichtbaar zijn en de originele gevel volledig authentiek blijft. Ook aan de binnenkant van het raam valt het niet op. Dit komt doordat het achterzetraam volledig van glas is, een minimaal profiel heeft en de scharnieren waar mogelijk direct aan het glas worden bevestigd. Zo blijven de karakteristieke details van het huis zichtbaar!

Wat zijn de voordelen van achterzetramen van MetaPlus?

Wordt jouw woonplezier belemmerd door tocht, kou of slechte (geluids)isolatie? Dit kan komen door slecht geïsoleerde ramen of enkelglas. De achterzetramen van MetaPlus bieden dé oplossing voor (na)isolatie van jouw woning.

Met het plaatsen van achterzetramen behoren kou als gevolg van enkelglas en tochtproblemen door kieren in de bestaande kozijnen definitief tot het verleden. Ook zorgen ze voor goede geluidsisolatie, zodat er geen geluidshinder via de ramen meer optreedt. Bovendien kunnen alle achterzetramen geopend worden, waardoor reiniging en onderhoud van de originele ramen en ventilatie mogelijk blijft. 

Daarnaast fungeren de achterzetramen als een tweede barrière. Hierdoor bieden ze een extra vorm van inbraakvertraging en brandwering en bescherming tegen vandalisme. 

Waarom kiezen voor MetaPlus achterzetramen?

Slecht geïsoleerde ramen en enkelglas ramen in historische panden kunnen het woon- en werkplezier behoorlijk verstoren door tocht en slechte (geluids)isolatie. Met het uitgebreide assortiment van Mview+ is er voor iedere uitdaging passend voorzetraam of achterzetraam. Of het nu gaat om geluid, warmte-isolatie of inbraakwerend, met de hoogwaardige profielen lossen deze problemen in één keer op zonder het karakteristieke gevelbeeld te veranderen.

Hoe verduurzaam ik mijn huis met MetaPlus achterzetramen?

Isolatieglas ontstaat door toepassing van een achterzetraam aan de binnenzijde van het originele raam. Met het verhelpen van kou en tochtproblemen met optimale isolatie zorg je voor een comfortabel binnenklimaat en een vermindering van het energieverbruik tot maar liefst 30%. Zo houd je de warmte vast in de winter en houd je hitte buiten in de zomer. Het onder controle houden van de temperatuur zal ervoor zorgen dat je de energiekosten ziet afnemen.

Advies nodig?

Heb je een uitdaging omtrent het verduurzamen een woning of wil je graag meer informatie ontvangen over de MetaPlus achterzetramen? Wij helpen je graag verder, hoe ingewikkeld of eenvoudig je situatie ook is. 

Bel ons op +31 (0)344 446 000 of mail naar info@mviewplus.nl of stuur hier je vraag. Wij denken graag met je mee!

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht