Loading...
Terug naar nieuwsoverzicht

Balkonbeglazing van Mview+


Blog, 26 oktober 2022

Wil jij het hele jaar genieten van jouw balkon? Dit kan! Met de Mview+ balkonbeglazing bescherm jij jouw balkon tegen wind, kou en neerslag. Zo creëer je een gemakkelijk een extra comfortabele leefruimte. Bij mooi weer kan de beglazing geheel open waardoor je optimaal van je zonnige balkon kunt genieten. Verlaging van het energieverbruik tot 23% en geluidswering tot 22 dB is ook een bijkomstige mogelijkheid. Win-win situatie, toch?

Binnen Mview+ is balkon- en wintertuin beglazing een zeer breed programma. Kenmerkend voor deze producten is, zoals je van ons gewend bent, de zeer slanke profielen. Wij gaan voor een strak gedetailleerd gevelbeeld met maximale transparantie en minimale beperking op het uitzicht. We snappen dat ieder balkon of tuin zijn eigen oplossing vraagt en hier hebben wij ons programma op samengesteld. We lichten het hieronder toe.

M-view balkon- en wintertuinbeglazing vouwend en schuivend

Met de Mview balkon- en wintertuinbeglazing wordt het balkon of veranda bij de woning betrokken. Hierdoor kun je het gehele jaar door van jouw balkon of tuin genieten zonder deze af te sluiten. Afhankelijk van de wensen kan de beglazing geheel of gedeeltelijk worden geopend. 

M-view balkonbeglazing verticaal schuivend

Deze oplossing is niet zomaar een oplossing maar wordt bestuurd aan de hand van elektrische bediening. Door middel van één druk op de knop kan eenvoudig een glazen balustrade worden gecreëerd, zonder het uitzicht te belemmeren. Deze oplossing is geschikt voor transformatieprojecten waarbij geluidsbelasting een issue vormt. 

M-view schuivende windschermen

Schuivende windschermen zijn een mooie toevoeging op balkon en galerijen en bieden tegelijkertijd beschutting waar mogelijk. Het ontwerp is strak, speels en transparant en het uitzicht blijft onbeperkt. Met de m-view schuivende windschermen kun je alle kanten op. 

M-view prefab aanhangbalkons

Onze M-view (aanhang)balkon oplossing is ideaal geschikt voor transformatie-, renovatie en nieuwbouwprojecten omdat de M-view balkonbeglazing zorgt voor een extra geluidsbarrière op de gevel. Deze oplossing is een volledig prefab element dat op een eenvoudige manier kan worden bevestigd. 

Maatwerk producten van Mview+

Ook bieden wij binnen onze complete M-view serie een grote mate ontwerpvrijheid. Omdat onze producten maatwerk producten zijn is er sprake van ontwerpvrijheid. We kunnen hiervoor al in een vroeg stadium met je meedenken. Ook wanneer jouw gewenste uitvoering niet tussen de mogelijkheden staat, denken onze adviseurs graag met je mee. Neem hier contact met ons op.

Kleuren M-view balkon- en wintertuinbeglazing

Standaard worden M-view balkon- en wintertuinbeglazing voorzien van een kwalitatieve coating in alle standaard RAL kleuren of naturel geanodiseerd. Optioneel kunnen de producten worden voorzien van coatings in Akzo, Sikkens of afwijkende RAL kleuren; denk bijvoorbeeld aan een matte afwerking. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem hiervoor contact op met onze adviseurs.  

Glas kleuren
Standaard worden onze M-view balkon en wintertuinbeglazing uitgevoerd met blank glas. Uiteraard zijn er ook hierin meerdere mogelijkheden. We kunnen het oppervlak van het glas ook bewerken met zandstralen, coaten of beplakken met gekleurde of bedrukte folies.

Wij adviseren je graag verder

Wil jij graag waarde toevoegen aan jouw project? Neem dan contact op met onze adviseurs en kijk welke oplossing geschikt is voor jou. 

Deel dit artikel
Terug naar nieuwsoverzicht